Nina Skarra falling in love med norsk bunadsstoff-produsent

13.09.2013


Den verdenskjente norske motedesigneren Nina Skarra har nå lansert sin nye kolleksjon ”Falling in Love” i samarbeid med Krivi Vev på Tingvoll. Krivi er nok mest kjent for sin produksjon av stoffer til bunader, men har nå produsert tekstiler i kasjmir, lin, silke og ull for Skarra. Nina Skarra sier selv at hun gjør som motehus verden over og skaper lokale allianser gjennom samarbeid med en norsk tekstilfabrikk. Som bærekraftig designer er Nina Skarra svært opptatt av at tekstilproduksjonen ikke driver rovdrift på miljøet, og det å velge en lokal produsent gir god oversikt over alle ledd i produksjonen. Skarra har verden som motescene og marked, og driver under merket Scandinavian Heritage. Hun har butikker i New York, Paris, Tokyo og London foruten tjue i Norge. Klærne hennes blir brukt av kjendiser, kronprinsesse Mette-Marit og Hollywood-stjerner. Hun var også første nordmann og skandinav som ble valgt ut til å vise kolleksjonen sin under den prestisjetunge Mercedes-Benz moteuke i New York i september 2012. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Kommentarer

Gravatar profile image

17.09.13 09:22 anneli Svar

hurra! Lekkert!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten