Cala & Jade - Funky & Fresh og eldes som en god vin

21.09.2012

Det er den norske designerduoen Nina Amble Sandaas and Tina C. Skaar som står bak veskemerket Cala & Jade. Jentene møttes da de studerte ved Esmond i Oslo, og fortalte hverandres identiske barndomsdrøm; å starte et eget fashion-brand.

Nina og Tina startet med damemote som sitt felt, og etter å ha spesialisert seg på pels, startet de å lage en fantastisk kolleksjon med skinnvesker. En sterk fascinasjon for skinn og nye materialteknikker ble etter hvert essensen i filosofien til ders nye merke Cala & Jade.

Veskene fra Cala & Jade er Funky and fresh som de selv sier. Og vi er enig! Det brukes skandinavisk og italiensk skinn av høy kvalitet, og jentene ønsker på denne måten at veskene skal kunne eldes med stil – bli bedre over tid – som en god vin. Tidløse produkter, men samtidig funky og fresh!
Cala står for original, selvsikker og raffinert – aristokratisk skjønnhet. Jade står for edgy, leken og sensuell – en sterk mystisk flørt. Dette er altså bakgrunnen for merket på navnet – hva det står for, og det gjenspeiles i den fantastiske veskekolleksjonen!


Kommentarer

Gravatar profile image

21.09.12 15:43 Hanne Landsem Svar

Smashing!

Gravatar profile image

21.09.12 15:43 Frank T. Svar

Nice! Hvor kan jeg kjøpe dem? Perfekt (og varig) gave til frøkna

Gravatar profile image

25.09.12 09:22 hanna

vet de har et utvalg på Shine i trondheim! Tror de har nettbutikk også

Gravatar profile image

21.09.12 15:45 Sindre Knutsen Svar

For noen lekre bilder! Hurra!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten