Norges egen Jimmy Choo og Manolo Blanik

20.12.2011

Norge har fått sin egen Jimmy Choo og Manholo Blanik – Perfekt til festtiden vi har foran oss, eller til når som helst egentlig. Fine sko slår aldri feil!

 

Med Ingunn Birkeland har Norge har fått sin egen Jimmy Choo og Manholo Blanik. Carrie Bradshaw fra «Sex og singelliv» ville definitivt gått bananas hadde hun sett utvalget! Og målgruppen er rett og slett Skoelskere – enten du er en fra før, eller blir det når du ser skoene.

For fristelsen er stor med sko trukket i silke, pyntet med silkebånd og dyppet i lakk og lær, en ekte Norsk skodøm! Ingunn lanserte sine første sko under Oslo Fashion Week tidligere i år. Hun er tidligere kjent for sine skreddersydde kjoler og jeansmerket DONGRERIosl. Skoene koster fra 1.800 til 3.000 kroner, og selges hos skomaker Dagestad i Josefinesgate, i designer Cecilie Mellis butikker, hos SVEAN og kan også bestilles direkte fra Ingunn Birkeland.

 

Kommentarer

Gravatar profile image

21.12.11 12:25 Hanna Svar

WOW!

Gravatar profile image

23.12.11 11:13 pernille Svar

sinnsyyyykt fine!!!!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten