Tror det må være verdens beste tøffel, i hvert fall en av dem…

03.11.2011

Tror det må være verdens beste tøffel, i hvert fall en av dem…

Ja, det er litt tøft å påstå at noe er verdens beste tøffel, og vi har jo på ingen måte prøvd alle verdens tøfler heller, men disse må uansett rangere blant toppen… For Klaveness kan på mange måter sammenliknes med sandalprodusenten Birkenstock som gikk fra å være dølle helsesko til å bli de mest trendy sandalene over hele verden.

Klaveness lager sko til foten (og ikke omvendt!) og det med en helt særegen look. Det hele begynte faktisk med visjonæren Dagfinn Klaveness fra Sandefjord som i 1957 bestemte seg på å satse på å lage sko for den nordiske foten – i Norden! Dette til tross for at norske skofabrikker i den tiden tapte terreng… Men klaveness driver den dag i dag med samme mål; Å sy sko for det nordiske folket - i Norden – med ekstra bredde og volum.

Tøflene kommer i elgeskinn eller ull, og i mange ulike finisher – både for liten og stor! De er utviklet spesielt for Norsk Flid Husfliden og anbefales på det varmeste – både på look og komfort!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten