Jbf shoes - bevaringstanken

22.08.2011

 

Fokus på å bevare det norske håndarbeidet, samarbeid med Dale sko og nominert til Jimmy Choo award.

Julie Brynildsen Farrier er basert i London, men når hun skulle gjøre sitt Final Major Project ved prestisjetunge London College of Fashion var det hjemlandet Norge og det Norske håndarbeidet som stod i fokus.

Hun samarbeidet med Dale sko for å få produsert skoene under merket jbf shoes  - og ønsker nå å fremme tradisjonsinspirert norsk skodesign på et internasjonalt marked. Og det virker som hun er på god vei for å lykkes – skoene har blitt nominert til både Jimmy Choo awards og Cordwainers Prize for Sustainable Fashion award og featured på WGSN! Grattis og lykke til fra oss i MadeinNorwayNow!

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten