Adidas, Sole Service og Permafrost = Ny oslo-sneaker i "møkkete-snø-grå"

16.10.2009

Adidas, Sole Service og Permafrost = Ny oslo-sneaker i

Adidas lanserte sin "City-serie" på 60-tallet, der utvalgte byer fikk sin egen skomodell. Nå relanseres noen av disse med hjelp fra noen utvalgte sneaker-butikker. En av byene som fikk sin egen sko for nesten 50 år siden, var vår egen hovedstad Oslo, og i anledning relanseringen har Sole Service fått muligheten til å designe den nye Oslo-sneakeren.Bak designet står Sole Service-veteranene Petter Nordbø, Morten Sørensen og Lars Undli (Pay2), som har samarbeidet med designbyrået Permafrost. Adidas satt strenge regler for skodesignet, og da spesielt fargene, som var nødt til å ha de samme fargene som originalmodellen og en ny. Den originale Oslo-skoen var svart og gul, men som dere ser, klarte designerne allikevel å få til en egen vri, og har laget hele skoen i en gråfarge de selv kaller for "møkkete-snø-grå".Tanken bak skofargen er nemlig å etterligne den skitne snøen man finner i Oslo. Sålen er derimot helt hvit, noe som skal representere den hvite snøen man finner i marka rett utenfor hovedstaden. Skoen er dessuten vanntett, slik at den kan brukes på høsten og vinteren, og inne i sålen finner man en lapp der det står "Welcome to Oslo, don't eat the yellow snow", et tips til turister som kommer til Oslo der både hunder og mennesker pleier å etterlate seg gule flekker i snøen

Den limiterte adidas Oslo x Sole Service-skoen lanseres både på nett og i butikkene lørdag 17.oktober, finnes i størrelsene 36-46, og kommer til å koste 999 kroner.

Kommentarer

Gravatar profile image

20.10.09 15:37 erik Svar

jeg vil definitivt ha en sånn en! håper bare ikke de er utsolgt allerede....

Gravatar profile image

21.10.09 09:22 hans Svar

...er det bare den ene butikken som har dem eller!?

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten