Adidas, Sole Service og Permafrost = Ny oslo-sneaker i "møkkete-snø-grå"

16.10.2009

Adidas, Sole Service og Permafrost = Ny oslo-sneaker i

Adidas lanserte sin "City-serie" på 60-tallet, der utvalgte byer fikk sin egen skomodell. Nå relanseres noen av disse med hjelp fra noen utvalgte sneaker-butikker. En av byene som fikk sin egen sko for nesten 50 år siden, var vår egen hovedstad Oslo, og i anledning relanseringen har Sole Service fått muligheten til å designe den nye Oslo-sneakeren.Bak designet står Sole Service-veteranene Petter Nordbø, Morten Sørensen og Lars Undli (Pay2), som har samarbeidet med designbyrået Permafrost. Adidas satt strenge regler for skodesignet, og da spesielt fargene, som var nødt til å ha de samme fargene som originalmodellen og en ny. Den originale Oslo-skoen var svart og gul, men som dere ser, klarte designerne allikevel å få til en egen vri, og har laget hele skoen i en gråfarge de selv kaller for "møkkete-snø-grå".Tanken bak skofargen er nemlig å etterligne den skitne snøen man finner i Oslo. Sålen er derimot helt hvit, noe som skal representere den hvite snøen man finner i marka rett utenfor hovedstaden. Skoen er dessuten vanntett, slik at den kan brukes på høsten og vinteren, og inne i sålen finner man en lapp der det står "Welcome to Oslo, don't eat the yellow snow", et tips til turister som kommer til Oslo der både hunder og mennesker pleier å etterlate seg gule flekker i snøen

Den limiterte adidas Oslo x Sole Service-skoen lanseres både på nett og i butikkene lørdag 17.oktober, finnes i størrelsene 36-46, og kommer til å koste 999 kroner.

Kommentarer

Gravatar profile image

20.10.09 15.37 erik Svar

jeg vil definitivt ha en sånn en! håper bare ikke de er utsolgt allerede....

Gravatar profile image

21.10.09 09.22 hans Svar

...er det bare den ene butikken som har dem eller!?

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten