Anne Håbjørg - mor til Maria Ivan

28.08.2009

Anne Håbjørg - mor til Maria Ivan

Det begynte med Annedesign i 2001 med inspirasjon i barnetegninger fra hennes egne barn. Klærne ble stort sett solgt som unika i utvalgte gallerier og nisjebutikker. Barnetegninger, knapper og bilder går igjen som dekorativt element i kolleksjonene som kombinerer et klassisk og elegant snitt med lekne og feminine uttrykk og detaljer.

maria ivan

Nå har Anne Håbjørg valgt å gå bredere ut med nytt navn og merke - Maria Ivan. Fortsatt med inspirasjon fra barna som også har gitt navn til merket. Anne Håbjørg jobber stort sett i naturmaterialer som ull og silke og i høstens kolleksjon er motiver og linjer fra Snorres kongesaga brukt som dekorativt element. Klær fra den nye kolleksjonen kan du se og kjøpe hos Norsk Flid Husfliden.

Kommentarer

Gravatar profile image

28.08.09 15:43 Marie Svar

Utrolig deilig produkter med et fint feminint snitt!

Gravatar profile image

31.08.09 08:38 Susanne Svar

Jeg har kjøpt! Kjolene er fantastisk formsydde, sitter som støpt og du føler deg virkelig lekker :)

Gravatar profile image

02.09.09 13:56 Siri Svar

Superartige detaljer. Flott!

Gravatar profile image

12.09.09 00:21 Randi Svar

Disse plaggene er virkelig herlige å bruke, anbefales!

Gravatar profile image

11.02.10 22:07 Ivan Svar

Go mamma!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten