Norske reisegaver!

19.06.2013

Nå er ferien rett rundt hjørnet for de aller fleste av oss, og da er det også tid for reisegaver! I fjor var hele 66% av oss på ferie i Norge – og da er jo norske reisegaver høyst relevant. Enten du kjøper dem ”on the road”, eller ”jukser litt” og sender dem direkte fra Norsk Flid Husflidens nettbutikk.

En av de største norske klassikerne er kanskje Rørospleddet. De nye kolleksjonene de har gjort i samarbeid med kunstneren Bjarne Melgaard og designhuset Snøhetta får en ekstra dimensjon ”norsk” over seg.

Det norskeste av det norske er jo allikevel ostehøvelen! Thor Bjørklund & Sønner fant opp ostehøvelen i 1925, og i 1988 mottok bedriften Merket for god design for nettopp en ostehøvel. Den originale ostehøvelen fra Bjørklund får du kjøpt i alle Norsk Flid Husfliden butikkene over hele landet, og de har også et stort utvalg av andre norskdesignede ostehøvler fra blant annet Skaugum bestikk.

I den nye nettbutikken til Norsk Flid Husfliden finner du alle disse reisegavene og mye mye mer – alt Made in Norway Now!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten