Tom Wood – et moderne grafisk uttrykk på den historiske signetringen

12.04.2013

Tom Wood er et nytt, norsk smykkebrand - for både kvinner og menn. Det er Mona Jensen som står bak merket som leverer ringer og smykker i et  klassisk uttrykk, med renskårne og grafiske linjer.
Alle smykkene er laget i rent 925 sterling silver med detaljer i gull og sorte edelstener. Til nå er det to kolleksjoner som er ute i butikk – The patriot collection og The spikt collection.The patriot collection er en moderne fortolkning av historisk smykker, og ikke minst de klassiske signetringene. De kongelige signetene var særlig viktige i middelalderen og noe senere. Avtrykk av kongelige signeter ble satt på dokumenter for å vise at dokumentene var utstedt med kongelige myndighet og at dokumentene var ekte. Signetavtrykk finnes fra stort sett alle samfunnsklasser som har etterlatt seg dokumenter, og fra alle land i Europa.

Signetringene fra Tom Wood finnes nå i 12 ulike varianter i solid sølv eller gull, som gjør det mulig å gravere inn sitt personlige budskap/emblem på utsiden og innsiden av ringen.

The spiky collection representerer merkets moderne, grafiske uttrykk med ringer, armbånd. anheng, mansjettknapper og en såkalt mini-ear-cuff, en ørepynt som ikke krever hull i øret. Alt produsert i sølv, og en del av kolleksjonen er med håndsatt, sort spinel. Alle bilder er hentet fra Tom Wood, fotograf er Sigve Aspelund/Tinagent og Nathalie Helgerud er stylist

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten