Savalla - gamle teknikker på en helt ny måte

10.12.2012

Hvem kunne vel ved første øyekast tro at disse produktene er basert på gamle håndverkstradisjoner med vev og hekling? De enestående lysinstallasjonene til Savalla er laget med gamle hådverktradisjoner , men med helt nye materrial. Veving av blant annet stål og kobbertråder gir helt unike uttrykk som Savalla bruker på sin egen måte.

 

Kombnasjonen av gammelt håndverk med andre material og et moderne uttrykk har virkelig manifistert seg i lyspanelene. Dette er unike produkter vi ikke har sett før, men som vi definitivt vil se mer av! 

Savalla vant for øvrig næringslivsprisen under designspirer tidligere i høst. Gratulerer.

Kommentarer

Gravatar profile image

18.12.12 09:16 Matilde Svar

Wow!!! Lekkert!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten