Ny kaffetrakter for norsk kaffekultur - fra et 63 år gammelt norsk selskap og en World Champion Barista

25.12.2011


Wilfas nye trakter for filterkaffe, Wilfa Svart Manuell, er utviklet i nært samarbeid med superbrukeren Tim Wendelboe, som innehar tittelen World Champion Barista og designbyrået Designit. Så nå har den klassiske Moccamsteren fått seg en ny og yngre konkurrent!

Wilfa Svart Manuell er enda ikke å finne på Wilfas sider, men ble lansert på Nordic Barista Cup i København tidligere i år. Fra det vi kan se på nordiske baristaer sine facebooksider er den svært populær – så den er nok verd et forsøk!

Helt siden etableringen av familiebedriften i 1948 har Wilfa vært leverandør av elektriske produkter til norske hjem. Det hele startet med produksjon av støvsugere, men etter kort tid ble utvalget utvidet. I dag er Wilfa fortsatt et norskeid selskap, men både produksjon og salg går langt ut over Norges grenser. Et lite eventyr… Og hurra for en ny norsk kaffetrakter – for den nordiske kaffekulturen!

Kommentarer

Gravatar profile image

30.12.11 09:35 Henrik Svar

Fin! Nordisk kaffekultur. Interessant.

Gravatar profile image

12.01.12 22:12 Henrik

Ja! Kult med norsk kaffekultur. Leste forresten mer i D2 om Oslo som kaffehovedstad i verden. Kult! Svart kaffe er best! Se forresten www.ordentligkaffe.no for mer om kaffe! Der kan man også finne cafeer rundt i hele landet i kart! Mange tusen som ligger inne! Og alle kan legge inn. Veldig kult! Anbefales.

Gravatar profile image

12.01.12 22:13 Kristian Svar

Fin!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten