En ballerina av papir og luft med powertools – fordi du ikke er så skjør som du tror…

06.10.2011

En ballerina av papir og luft med powertools – fordi du ikke er så skjør som du tror…

Karen Bit Vejles Ballerina Bulldog kommer i mange varianter – først som de fantastiske papirklippene, nydelige kort og nå også som reflekser i samarbeid med SeeMe.

I et elegant papirklipp kan nok Ballerina Bulldog virke litt tander ved første øyekast, men hun vet å forsvare seg. Ser du nærmere etter får du øye på hennes unike; en bulldog (selvsagt), en revolver, en humle, et hjerte... I virkeligheten er hun altså en skikkelig råtass som vet å forsvare seg når livet biter eller når selvtilliten får en kakk.

Som Karen Bit Vejle selv sier: Ballerina Bulldog kjemper for rettferdighet, skjønnhet og ikke minst - for glede! Livet krever at vi er både søte, tøffe, snille og rå - og noen ganger at vi er alt sammen samtidig. Da er det lurt å lete etter ekstra kraft - både for balansens, håpets og gledens skyld. Vi har alle kreftene i oss - vi må bare huske på å hente dem frem.

De unike, fantastiske produktene får du kjøpt hos Norsk Flid Husfliden. Jeg anbefaler alle å ha sin egen ballerina med powertools – fordi en dag vil du trenge henne - og hun vil være der!

Kommentarer

Gravatar profile image

06.10.11 17:30 ine Svar

I LOVE BALLERINA BULLDOG

Gravatar profile image

20.10.11 14:44 andrea Svar

My Favourite Thing!

Gravatar profile image

20.10.11 14:45 andrea Svar

My Favourite Thing!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten