Ett stykke helstøpt termoplast og moderne design – et helt nytt uttrykk i hjelpemiddelverden

22.07.2011

Ett stykke helstøpt termoplast og moderne design – et helt nytt uttrykk i hjelpemiddelverden

Easy Roller står for et helt nytt uttrykk i hjelpemiddelverden – men det var først og fremst behovet som tvang fram nye løsninger og dermed en ny visuell utforming. Easy Roller så et behov for en manuell rullestol uten metall i flere markeder; på flyplasser, ved sykehus, i bassenger og spa-anleg. Med en rullestol helt uten metall kan transport av personer i disse områdene foregå uten problemer med metalldetektorer, rust eller instrumentforstyrrelser.

Rullestolen Easy Roller er derfor utformet i 100 % miljøvennlig termoplast, og på grunn av økonomiske og praktiske grunner er hele kroppen støpt i én del, og den har ingen løse eller avtakbare deler. Denne sammenhengende formen skaper en helt nytt uttrykk i en til tider traust hjelpemiddelverden.

Easy Roller fikk fortjent både Merket for God Design og Red Dot Design Award. De som står bak designet er Eker design. Gratulerer!

Kommentarer

Gravatar profile image

06.10.11 23:40 Randi Svar

Gratulerer! Her er det marked og ikke minst muligheter : )

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten