Ugly. Ikke så uskyldig som de ser ut.

19.04.2011

Ugly. Ikke så uskyldig som de ser ut.

Det første som slår deg er at det er så utrolig søtt. Så sjarmerende. Så morsomt. Så god funnet på. For Ugly Children Clothing får virkelig smilet fram hos de mest hardhjertede. Her er babyklærne som en hardcore onkel kan kjøpe til drittungen uten å rødme. Enten United-drakt eller Ugly-body. Sånn er det.

Men så sniker det seg inn noen bilder på netthinnen, med norske rettsalsdrama med hardbarka skurker i lusekofte i håp om et mykere image og kanskje til og med litt mildere behandling. Og der har du genistreken bak Ugly. Tvetydligheten. Søt baby møter rampunge. Og som alle vet, er de veldig søte så lenge de er små....men bare vent noen år!

Og da hjelper det kanskje ikke så mye om gulljenta freste rundt i den nye Marius-kjolen i den uimotståelige Lice-kolleksjonen heller. Men litt hjelper det. For dette er verdens kuleste barneklær. Kjolen finner du hos Norsk Flid Husfliden, sammen med mye annet fra Ugly.

Kommentarer

Gravatar profile image

02.07.11 22:43 Ullmamma Svar

Bare synd disse tingene ikke er i ull!

Gravatar profile image

12.04.13 16:10 Elise Hernes Svar

Hei, Jeg skulle gjaerne selge dine produkter i webshoppen min: www.nordicmoods.nl. Kan dere kontakte meg? Mvh, Elise

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten