Sexy detaljer og en liten hjerterumpe i den nye treningskolleksjonen fra Helly Hansen og Ida Gullhav

25.03.2011

Sexy detaljer og en liten hjerterumpe i den nye treningskolleksjonen fra Helly Hansen og Ida Gullhav

For hvem vil vel ikke gjerne være litt ekstra fin også når man trener..? Ida Gullhav er kjent for den lekre undertøyskolleksjon hun for noen år siden vant den gjeve nåløyet-prisen med. Nå jobber hun altså for Helly Hansen på fulltid og har tatt med seg sitt blikk for lekre detaljer i den nye treningskolleksjonen.

Blonder og silkebånd er ikke noe for en treningskolleksjon, men Ida har gjort den sexy og elegant med kreative detaljer som vår favoritt; en liten hjerterumpe! Kolleksjonen er selvsagt også funksjonell og praktisk og i Helly Hansens patenterte Lifa-materiale.

Lifa-stoffet er laget i to lag der det innerste laget, med Lifa Stay Dry-teknologi, transporterer svetten ut til det ytre polyesterlaget som gjør at fuktigheten fordamper og huden blir kjølt ned. På den måten vil svette og fuktighet transporteres bort fra kroppen, og tøyet føles tørt selv under den hardeste treningsøkten.

Så da er det i hvert fall ingen unnskyldning lenger at treningstøy er usexy! God trening.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten