Tre ganger varmere enn vanlig ull? Du store alpakka.

22.07.2010

Tre ganger varmere enn vanlig ull? Du store alpakka.

Noen ganger er det nesten for godt til å være sant. Som Alpakka, et av verdens mest eksklusive fibre med egenskaper som overgår det meste. Alpakkahåret kommer fra Alpakkaen som lever høyt opp i Andesfjellene. Fiberen er hul og puster, slik at den er varm og når det er kaldt og sval når det er varmt. Faktisk tre ganger varmere enn vanlig ull, og visstnok også med healende evner.

Det som i hvert fall er sikkert, er at alpakkagarnet fra Du Store Alpakka er en luksuriøs opplevelse du bør unne deg. Nå får du kjøpt de nydelige silkesjalene hos Norsk Flid Husfliden. Og hvis du ble nysgjerrig kan du lese mer om den entusiastiske og idealistiske tekstilbedriften som blant annet har bygget en barneskole i Peru for deler av overskuddet fra virksomheten.

Kommentarer

Gravatar profile image

22.07.10 23:57 Rolf Barbakken/Knapper Alpakka Svar

Det er mange i alpakkamiljøet, også i Norge, som støtter gode saker i alpakkaens opprinnelsesland. Det skulle bare mangle! :-)

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten