Anouk basic-plagg - S for sensational, M for magical og L for lovely.

01.03.2010

Anouk basic-plagg - S for sensational, M for magical og L for lovely.

Anouk går nå inn i sin andre sesong med en mer komplett kolleksjon enn debuten i fjor. Fortsatt konsentrerer de seg om basics i merinoull, milk fiber og viskose, men har langt flere modeller å by på.Adele MacDonald, som er designeren bak merket, både designer og produserer i Norge. Det er Runni AS, en bedrift som i utgangspunktet produserer trekk til kontorstoler, som produserer klærne. Runni bistår med produksjon av prøvemodeller og produksjonstekniske råd under utvikling av nye kolleksjoner i tillegg til selve produksjonen. Alle materialer er Oeko-Tex certifisert.Mye av inspirasjonen hentes imidlertid fra den våte og mystiske Skotske naturen, og den siste kolleksjonen er inspirert av lukten av regn, tåken som flyter mellom trærne, det milde lyset av det skotske høylandet. Dette kommer også tydelig frem gjennom bildematerialet. Det er Siren Lauvdal som har tatt bildene, og Pauline Naerholm som har statt for stylingen.Anouks størrelser er dessuten en egen historie: Ikke S, M og L for small, medium og large som hos andre, men S for sensational, M for magical og L for lovely.

Kommentarer

Gravatar profile image

04.03.10 11:11 ine Svar

superfint!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten