Bruvik Lady - med inspirasjon fra det arktiske Norge og en god porsjon fashion

27.11.2009

Bruvik Lady - med inspirasjon fra det arktiske Norge og en god porsjon fashion

Nå har endelig det norske klokkemerket Bruvik Time kommet med damemodeller. Dameklokkene er inspirert av det arktiske Norge, med mørketid, nordlys, isbreer og midnattssol. Slik er lady black og lady white kontraster, samtidig som de utfyller hverandre, og reflekterer den mystiske og fasinerende naturen vi har i Norge.Bruvik Fine Time Pieces er noe så sjelden som et norsk klokkemerke, designet i Norge av Rune Bruvik og produsert i Sveits hos erfarne urmakere. Merket har fått en eventyrlig mottakelse etter salgsstart av sine herrenodeller for bare 2 måneder siden, og selges nå hos 15 ledende urmakere rundt om i landet.BRUVIK lady black og BRUVIK lady white er laget av høyteknologisk keramisk materiale, 38mm kasse, 100m vanntett og 11 diamanter på urskiven.

Kommentarer

Gravatar profile image

27.11.09 13:51 annika Svar

superfine! ...noen som vet ca-pris?

Gravatar profile image

27.11.09 18:51 Kristine Svar

Koster rundt 12.000,- Jeg ønsker meg den hvite til jul.

Gravatar profile image

29.11.09 12:16 August Svar

Min fru har allerede bestilt en hun også - så endelig blir det lett å ordne julegaven :) Fantastisk flott ur!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten