Norske bilder i bunad – og her er vinnerne!

20.05.2010

Norske bilder i bunad – og her er vinnerne!

Først av alt: Tusen takk til alle dere som har deltatt i konkurransen og åpnet fotoalbumene deres! Fantastisk. Her er det ikke bare flotte bilder av alle de fine bunadene som finnes rundt om kring i landet. Dette er rett og slett bilder av Norge, fortalt gjennom bunaden og den som bærer den.

Det skjer noe når du tar på deg bunaden. Hver eneste bilde har sin egen spesielle historie fortelle. Så det var ingen enkel oppgave å plukke ut tre vinnere blant hundrevis av gode bidrag. De tre vi landet på, hadde en viktig ting felles: De er sanne. Det er akkurat sånn det. Dette er autentiske bilder av Norge. I bunad.

Vi gratulerer vinnerne som får tilsendt bunadstilbehør fra Norsk Flid Husfliden, og takker alle for flotte bidrag. Noen av dem viser vi her, men vi kommer også til å vise flere bilder i tiden fremover og tar gjerne i mot flere fra alle som har lyst til å dele.

Kommentarer

Gravatar profile image

28.02.12 09:57 anna marta Svar

så urolig morsomt å se! Norge i bunad!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten