Åpning av ny butikk – Made in Norway Now

01.10.2013


Da kjedeleder i Norsk Flid Husfliden i går holdt tale under åpningen av den nye Norsk Flid butikken i Larvik var det akkurat disse ordene han brukte –En butikk Made in Norway Now, full av norsk design og norsk håndverk. En butikk som virkelig viser at Norge i dag er mye mer enn olje, fisk og fin natur. Norsk Flid Husfliden i Larvik har åpnet en vakker butikk i et ærverdig lokale midt på torget – i det gamle banklokalet! 

Snoren ble klippet av ordføreren i Larvik, som blant annet la vekt på hvordan åpningen av denne butikken i disse lokalene bidrar positivt til byutviklingen i Larvik. Jentene i Norsk Flid Husfliden Larvik legger stor vekt på kvalitet og kunnskap om produktene. Det er virkelig verd å høre dem fortelle historien bak produktene du finner her.

I tillegg er Vestfoldbunaden deres hovedprosjekt, og de fører i alt 8 bunader. Her finner du bunadsfaglig ekspertise og materialkunnskap - og bunadene produseres lokalt. Og selvfølgelig: alle stilte i bunad på åpningsdagen! Gratulerer med ny butikk!

 

Bildene fra åpningsdagen er tatt av Amalie Riisager Larsen.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten