Norsk Flid Husfliden i Moss feirer 40-årsjubileum

16.11.2012

Vi gratulerer Norsk Flid Husfliden i Moss med de første 40 årene. De er fortsatt bare en ungdom i en kjede som har en historie som få butikkjeder kan vise til - men det er ingen grunn til å la et jubileum forbigås i stillhet. 40 år med fokus på norsk design og norsk-produserte varer, er vel verdt en liten markering.

Lørdag 17 februar kl 15.00 inviterer de gamle og nye kunder til jubileumsfest med gode tilbud og noe godt å spise og drikke til. Og hele uken gjennom byr de på gode tilbud i anledning jubileet. Velkommen til jubileumsfeiring, og til en rolig og innholdsrik julehandel.

 


Kommentarer

Gravatar profile image

03.05.13 21:51 iris ringstad Svar

Still going strong

Gravatar profile image

03.05.13 21:51 iris ringstad Svar

Still going strong

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten