Norsk Flid Ålesund - sannsynligvis den butikken i Norge som sleger mest oransje garn

08.06.2012

Ålesund er vel mest kjent for sin jugendstilarkitektur, og med et mangfold av tårn, spir og vakre utsmykninger er det vel verdt en tur til byen. Byen ligger i tillegg omkranset av fjorder, øyer og majestetiske fjell. Så byen i seg selv er vel verd et besøk. Og er du først her, i denne vakre byen, er Norsk Flid Husfliden et must! Midt i byen finner du butikken, i et eget hus i jugendstil, bygd opp etter bybrannen. Norsk Flid Husfliden startet i 1911, og har hele tiden hatt tilhold midt i hjertet av byen, de siste 60 år i eget hus i Parkgata 1.

Norsk Flid Husfliden Ålesund kan by på bunadssøm, norsk design og gode hemmeligheter. Og Geiranger sjokolade! Et insider-tips fra butikken: ”Skal du til Sunnmøre, så smak på sjokoladen laget i Geiranger,  med smaker fra naturen: Jordbær fra Valldal,  eller hva med blåskimmelost-sjokolade? –Må prøves!”

Og som i mange andre byer er fotbalinteressen stor også i Ålesund. Her får du hjelp og oppskrift til Ålesund Fotballklubb-genser! Den er det mange lokale (og kanskje noen utenbys?) som ønsker seg - en direkte årsak til at Norsk Flid Ålesund sannsyneligvis er den butikken i Norge som selger mest oransje garn!

Kom innom butikken i Parkgata 1, snakk med Eli eller en av de andre i butikke og få en spennende Ålesund-opplevelse. God tur.

Kommentarer

Gravatar profile image

04.10.16 07:12 Elin Svensvik Svar

Hei.Lurer på om dere har mønster på Aafk cupgenser 2009 til barn?mvh.Elin.

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten