I Kristiansand er hver tirsdag Oleanadag, hver onsdag Vrikkedag og hver torsdag Dale of Norway dag!

25.06.2012

Hos Norsk Flid Husfliden i Kristiansand er det alltid god stemning! Her er betjeningen likt kledd fra leverandørene hver tirsdag, onsdag og torsdag! Hver tirsdag er det Oleanadag. Alle går med klær fra Oleana. Hver onsdag er det Vrikkedag, og hver torsdag er det Dale of Norway dag.

Her er det mye annet som skjer også, og er det strikkcafe er butikken stappfull! Vindusutstillingen er alltid en attraksjon I seg selv, og her finner du mange locale produkter, for eksempel Vrikke design.

Ellers har jentene I Norsk Flid Husfliden følgende tips til deg: Er man i Kristiansand så må man til Kilden. Kulturhuset som er bare helt fantastisk, og man spiser SELVFØLGELIG på Fiskebrygga. Hva med litt sol&sommer//sushi og Champagne?

Velkommen til Norsk Flid i Kristiansand!

Kommentarer

Gravatar profile image

05.07.12 21:56 Randi Svar

Dere har alltid så lekker og inspirerende butikk, og delikat utstilling! Bare måå innom : )

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten