Green Bean – en annerledes kaffebar på tre hjul. Nærmere bestemt en Ape piaggio 50.

18.11.2011

Green Bean – en annerledes kaffebar på tre hjul. Nærmere bestemt en Ape piaggio 50.

Den klassiske italienske scooteren Ape piaggio 50 er nemlig utstyrt med kvern og espressomaskin drevet på gass – en fullverdig og annerledes kaffebar på tre hjul!

Bak rattet, eller styret, finner du søskenparet Matja og Mikkel Kostveit Dagestad som serverer deg ordentlig god kaffe der du er. Begge to har utvilsomt lidenskap og interesse for god kaffe, og etter å ha sett flere små kaffebarer på hjul i utlandet fikk de lyst til å bringe litt kontinental kaffekultur til Norge.

Den ambulerende kaffebaren satser stort på økologiske varer og har siden oppstart servert over 2500 kaffekopper. De har både kaffe, te og kakao på menyen, som lages for hånd av Matja og Mikkel. Foreløpig er GreenBean (dessverre) kun å se i Oslo, men vi håper selvsagt å finne dem flere steder i landet på sikt.

Og hvis du en gang skulle ha behov for en ordentlig kaffebar, enten på et privat eller offentlig arrangement, stiller søskenparet og Green Bean gjerne opp på det. Garantert en suksess, alle setter jo pris på skikkelig kaffe!

Kommentarer

Gravatar profile image

21.11.11 14:48 anniken Svar

cool!

Gravatar profile image

11.01.14 10:48 Thomas Rasmussen Svar

Piaggio Ape Festival 2014 Sorø Danmark Nu sker der noget nyt - Piaggio Ape festival på Sjælland i Danmark. Ape50.dk inviterer alle Piaggio Ape venner til Piaggio Ape festival i den natur skønne by Sorø, midt på Sjælland i Danmark. I kan læse mere om festivallen på hjemmesiderne: ape50.dk og traf.dk -- Venlig hilsen Ape50.dk Thomas Rasmussen

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten