Inzani – beste motebutikk i Trondheim…

23.04.2010

Inzani – beste motebutikk i Trondheim…

En liten, litt bortgjemt butikk i Carl Johans Gate i Trondheim ble kåret til ”beste motebutikk” av Fashion Awards i 2008 (tittelen står i to år). Helt siden starten har de satset på norsk design, gjerne de som enda er litt ukjente. De har blant annet tatt inn Anouk, Soyaaulait, c.øberg, Arne & Carlos, Julie Skarland, Leila Hafzi og Vera & William.Inzani er definitivt en annerledes motebutikk som gjør spennende valg både med tanke på merker og kolleksjoner. Her får du alt fra alt fra italienske scooterhjelmer trukket med skinn til sexy badetøy.Inzani tar også inn kolleksjoner fra veletablerte merker som RARE, CK og Rützou, unike Chie Mihara sko (wow), Patrizia Pepe, Hoss, Marithe Francois Girbaud… osv. Her blir du ikke en i mengden – verken i butikken eller når du går ut etterpå. Stikk innom Carl Johans gate 3 *Kommentarer

Gravatar profile image

23.04.10 11:13 ine Svar

Kul butikk med masse fint! Og utrolig stilige kjoler *

Gravatar profile image

23.04.10 13:52 annabelle Svar

fine sko!

Gravatar profile image

23.04.10 21:09 Eik Svar

Superfin butikk! Endelig noen som har guts til å være litt annerledes. Anbefales.

Gravatar profile image

23.04.10 21:12 June Svar

Fristende vindu. Så kult. Next stop Inzani...

Gravatar profile image

27.04.10 16:40 Geir Svar

Helt klart verdt et besøk!

Gravatar profile image

06.05.10 21:28 Kathrine Svar

Kjøp klær på Inzani og du får en garderobe som varer og varer. Vakre klær som du blir glad i. Kompetente ansatte som kan og vet mye om design og mote. Trondheim trenger denne butikken. Modig og inspirerende for oss som bor her.

Gravatar profile image

23.06.10 12:59 Maren Kværnø Sutton Svar

INZANI har åpnet NETTBUTIKK på shop.inzani.no

Gravatar profile image

13.06.11 21:10 brage akse solberg Svar

maren som eier butikken er søsken barne til pappa

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten