En av verdens 5 beste designbutikker er norsk.

03.03.2009

En av verdens 5 beste designbutikker er norsk.

Pur Norsk ble nylig kåret til en av verdens 5 beste designbutikker av det britiske trendmagasinet Monocle. Kriteriene er service, kvalitet og produktkunnskap. Nisjeforretningen i Theresesgate i Oslo har spesialisert seg på norsk design og har en blanding av norske klassikere som Scandiastolen til Hans Brattrud og Mayabestikket fra Tias Eckhoff, til PC-veskene fra Moolight og dyresporteppene til Permafrost. Produktene er håndplukket fra mer enn 50 norske leverandører. Pur Norsk har også egen nettbutikk.

Kommentarer

Gravatar profile image

17.03.10 21:41 Normann Svar

Ikke verst!

Gravatar profile image

06.05.11 06:02 Bertha Svar

IJWTS wow! Why can't I think of tnhigs like that?

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten