Drømmen er et Åpent Bakeri

18.10.2010

Drømmen er et Åpent Bakeri

Noen ting er nesten for godt til å være sant. Som Åpent Bakeri. Håndverksbakeriet bak slottet, som etter 10 år er blitt en institusjon.

Det var ikke mange som hadde tro på den nye etableringen i den litt bortgjemte Inkognitogaten – men er det bra nok, finner folk frem. Og det gjør de til Åpent Bakeri.

Lørdag morgen er det lang kø ute på gaten, og det er ikke få tilreisende som har lurt på hva det er som får oss i verdens rikeste land til å stille opp i kø på den måten. Vi som har hatt gleden av å smake, vet at det er mye der inne som frister.

Nybakt brød, varme croissanter, byens kanskje billigste og beste frokost – og antagelig verdens beste boller. Bollene kan du prøve å bake selv, etter bakeriets egen oppskrift som du finner i boken som er å få kjøpt der.

Og vi bør vel navne at Åpent Bakeri har åpnet fire bakerier til. Alle basert på samme enkle men krevende oppskrift: enkle og naturlige råvarer, solide tradisjoner hvor bakere står dag og natt og baker på gammelt vis.

Kommentarer

Gravatar profile image

13.01.13 18:10 Erica Svar

Snygga bilder! Jag har skrivit om Åpent på blogg.alltommat.se/vinkarlek och nu i ett par artiklar för svensk press, men så snygga bilder som era lyckades jag inte ta... Fint!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten