Tveit Smie med stemningsgaranti

04.04.2012

Noen ganger kan reklame være helt uimotståelig. Som når tradisjonsrike Tveits Smie klinker til med stemingsgaranti i anledning påsken. Og kanskje har de helt rett. For når du tenker etter, er det noe spesielt med å ta og føle på et godt smijernshåndverk.

Tveits Smie er nettopp det. Tradisjonsrikt, norsk håndverk, med en historie som skriver seg tilbake til da smia ble etablert i 1963. Tveits Smie forsyner hus og hytter med funksjonelle og stemningsskapende produkter. Og nå som mange av oss setter kursen mot hytta på påskefjellet, er det på sin plass og minne om at noen ganger er det bare litt smijern som mangler for å at stemningen skal være helt perfekt. Enten det er en værhane, en lystestake eller noe som enkelt som en skokatt på veg inn.

Alt dette finner du i Norsk Flid Husfliden i en våre 29 butikker over hele landet. Nyt stemningen!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten