Vulkana - Scandi-inspired luxury

14.12.2011

Det var Wallpapers begeistrede karakteristikk av den ombygde fiskeskøyta  fra Tromsø. Arkitekten Sami Rintala står bak transformasjonen fra en halvtårhundre-gammel hvalfangerskøyta til en flytende luksusopplevelse i verdens kanskje mest spektakulære natur.

Vulkana er egentlig alt. Et hotell i særklasse. En fantastisk  gourmetrestaurant med den ferskeste sjømaten som signatur. En sauna, en japansk zen-lounge og egen hamam. Vulkana tar sine gjester ut på små og store turer, hvor Skiing by Boat i Lyngen-Alpene antagelig er høydepunktet. 

Fra februar til april kan du toppe toppturen i det oppvarmede saltvannsbadet på dekk under nordlyset. Magisk.

 

Kommentarer

Gravatar profile image

15.12.11 11:06 Per Svar

Herlig. Dette SKAL prøves!!!

Gravatar profile image

15.12.11 11:06 Per Svar

Herlig. Dette SKAL prøves!!!

Gravatar profile image

15.12.11 11:07 Per Svar

Herlig. Dette SKAL prøves!!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten