Ingen kalender - ingen jul

28.11.2011

Så enkelt er det. Julekalenderen er et av de sikreste tegnene på at det dra seg mot jul. Butikkene fylles opp med mer eller mindre søkte varianter. Ingen skal være i tvil om at julen også er en høytid for business. Bak lukene er det kanskje sjokolade. En vits. Noe morsom i plast. Ikke så veldig spennende kanskje, men veldig enkelt for alle som ikke er helt klar for å gjøre det selv i desember.

De ekte julekalenderfeinschmeckerne skyr imidlertid ingen anstrengelser for å ta kalenderen til stadig nye høyder. 24 nøye utvalgte gaver pakkes inn og henges opp. Klar for nedtelling. Jo mer forseggjort, jo mer julestemning. For alle oss andre er det kanskje velkomment med litt hjelp? I år melder vi oss på med Norsk Flid Husflidens julekalender. Et kvalitetsalternativ for deg som gjerne vil ha det lille spenningsmomentet når luken skal åpnes. Som setter pris på at det skjuler seg noe med mening og omtanke bak luken.

Hver dag i desember kan du åpne en ny luke her på MadeinNorwayNow. Hver dag med et flott produkt og et lite spørsmål. Svarer du riktig, er du med i trekningen om å vinne akkurat det produktet. Lykke til, og god advent.

Kommentarer

Gravatar profile image

28.11.11 09:45 Hansen Svar

Gleder meg! Glad advent!

Gravatar profile image

28.11.11 09:47 Linda Marie Svar

Årets fineste kalender? Lekkert!

Gravatar profile image

28.11.11 18:47 siri Svar

Artig og akkurat så spennende som det skal være i denne tida : ))

Gravatar profile image

28.11.11 18:47 siri Svar

Artig og akkurat så spennende som det skal være i denne tida : ))

Gravatar profile image

28.11.11 18:59 Barbro Svar

oh.., en liten sommerfugl i magen! Gleder meg!

Gravatar profile image

19.12.11 18:35 Mona Danielsen Svar

19.12.11 Kanskje min tur i dag?

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten