UNIKA - munnblåste glasslamper for Restaurant Grønbech and Churchill i København fra Northern Lighting

13.09.2012

De takhengte lampene UNIKA, fra Northern Lighting ble utviklet for den danske Restaurant Grønbech and Churchill. Lampene er enkle med en industriell look – det er stor kontrast mellom selve takhenget og festet til pæren og det skjøre, munnblåste glasset.

Det er den Dansk-Norske designeren Anders Lundqvist og Anne Louise Due de Fønss som er designere bak UNIKA. Begge designerne spesialiserer seg i møbler, lys og interiørdesign, og jobber etter Mies van der Rohes designfilosofi: ”Less is more”

Lampen kommer i to størrelser med en høyde på skjermeren på henholdsvis 135mm og 200 med mer. Med sin formmessige enkelhet i passer Unika like godt inn i kommersielle rom som i private rom.


Kommentarer

Gravatar profile image

21.09.12 10:27 Hans Svar

lekker!!!!!!!!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten