Popcorn relansering!

30.07.2012

Popcorn-stolen ble i sin tid, nærmere bestemt 1968, designet av Sven Ivar Dysthe på oppdrag fra Sonja Henie og Nils Onstads stiftelser til Henie Onstad Kunstsenter. Siden den gang har stolen vært et ettertraktet samleobjekt, og nå har altså Fora Form relansert stolen.


Popcorn skal vises på 100% design i London sammen med en av Sven Ivar Dysthes andre klassikere, 'Laminette', og selvfølgelig de noen og tyve andre utstillerne fra Norge. 100% Norway vil i år arrangeres på Tent London, den mest innovative designmessen under London Design Festival. Her skal utstillingen fylle Dray Walk Gallery og vil vise både prototyper fra unge designere og relanserte norske designklassikere. Følg med oss, så skal vi presentere flere av utstillerne her i ukene framover!


Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten