Knagger fra en nors designer i London - en måte å henge på...og et smil på veggen

06.03.2012

Harvest og Twing er to smilende knaggkonsepter fra Monica Piatkowski og det londonbaserte desigstudioet HIVE. Harvest er rett og slett en rive uten skaft, og Twing er en metallgrein. Begge kommer i ulike farger, og kan settes sammen i ulike kombinasjoner. 

 

Knaggrekkene har et visuelt uttrykk som  gjør dem til en viktig del av interiøret, men selvsagt med en eksplisitt funksjon. Knaggene er, som mange av de øvrige produktene til HIVE, arkitektoniske i uttrykket – både grafisk og ekspressiv, men med en funksjonell og rigid struktur.

Dette er en del av det som kjennetegner desigstudioet og måte den jobber på, der design, arkitektur og dekorasjon forenes. HIVE og Monica Piatkowski har mottatt flere prisr de siste årene, blant annet Elle Decoration Norway Best Designer of the Year Award, Elle Decoration International Design Award for Cityscape rug og Peugeot Design Award. I tillegg har de stilt ut på blant annet 100% Norway. 

Nok et eksempel på fantastisk norsk desig i utlandet - og tilbake igjen. For du kan selvsagt handle produktene deres direkte på nett og hjem til Norge – http://www.hiveshop.co/ 

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten