Demp lyden og dekorer veggen selv med veggfliser i 100% merinoull

20.03.2012

Demp lyden og dekorer veggen selv med veggfliser i 100% merinoull

Flock er de lyddempende veggflisene som gir deg full frihet til å dekorere veggen din! Veggflisene kommer i 14 ulike fargenyanser, og er selvklebende på den ene siden - Så her er det fritt fram for å kombinere farger, mønster og ikke minst størrelsen på kunstverket ditt!

Bak filtflisene, som er laget i 100% merinoull, står den norske designeren Monika Piatkowski og det londonbaserte designstudioet HIVE Space. Flisene er selvsagt miljøvennlige, og ullen separeres lett fra klebe-siden i akryl når den skal gjennvinnes.

HIVE Space og Monika Piatrowski jobber med design der design, arkitektur og dekorasjon forenes. De har mottatt flere priser de siste årene, blant annet Elle Decoration Norway Best Designer of the Year Award, Elle Decoration International Design Award for Cityscape rug og Peugeot Design Award. I tillegg har de stilt ut på blant annet 100% Norway.

Nok et eksempel på fantastisk norsk desig i utlandet - og tilbake igjen. For du kan selvsagt handle produktene deres direkte på nett og hjem til Norge – http://www.hiveshop.co/

Kommentarer

Gravatar profile image

07.03.17 21:15 Ann-Helen Svar

Heia! Går det fortsatt å kjøpe disse? Websiden fungerer ikke:/

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten