Licence to Chill

07.12.2011

Bak hele Liecence to chill, herunder Chillbills, ChillOutFit & ChillGear, ligger en lang og langsom aksjon mot samfunnsondet stress, bygd og drevet av den den såkalte hengekøyemannen, grunder Tom Madslangrud.

Og det er vel kanskje som seg hør og bør siden forretningskonseptet er å selge hengekøyer, sittesekker og snart egne klær. Her er det bare å slenge seg nedpå! I tillegg til å legge til rette for å slappe av, er produktene og tjenestene miljøvennlig produsert her i Norge og selvsagt særdeles komfortable. Avslapping med god samvittighet med andre ord!

Må innrømme at hengekøyene er min personlige favoritt , og også Eva i Atle Antonsens serie DAG.., for what its worth.

Kommentarer

Gravatar profile image

31.08.19 16:46 Frode Kongsrud Svar

Hei

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten