CLIP fra ForaForm – en ny mate å stable på.

25.05.2010

CLIP fra ForaForm – en ny mate å stable på.

ForaForm har gjort et grep som fornyer et av tidenes eldste møbel; bordet. Det er den nye måten å stable og føye sammen bordene som er ny – og som gjør Clip til et perfekt bord til fleksible møterom. Også vekten på bordet er holdt nede med bordplate i lettvektsmateriale belagt med høytrykkslaminat – så da er det enkelt å håndtere bordet når rommet skal remøbleres.

Visuelt fremstår bordet enkelt og gjennomført – til og med fra undersiden ser det gjennomarbeidet ut (alltid en fin sjekk)! Den nye stable-funksjonen er i seg selv gjort visuell, som et eget element i bordet og gir en egen signatur til Clip. Vi sier bra jobba – og gratulerer også med merke for god design tidligere i år!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten