Interaktiv Beyond Light installajon på DogA

06.04.2010

Interaktiv Beyond Light installajon på DogA

Designkonferansen Beyond Risør går av stabelen 10. og 11. Mars – i år med tema lys og bærekraftig design. I forbindelse med dette er det utviklet en offentlig kunstinstallasjon av Bleed designstudio, Oslo Lysdesign og Mari Gaasemyr. Installasjonen ble satt opp på DogA i forbindelse med Designdagen 17. mars.Installasjonen består av store lysende baller, som er koblet opp mot BeyondRisørs nye blogg. På bakgrunn av meldinger fra Twitter om hvilken stemming brukerne er i materialiserer ballongene stemninger i farger.Det er også utviklet en tilhørende nettside for BeyondLight, hvor brukere kan påvirke lysstemningen på nettsiden gjennom twitter og laste ned grafikk som skrivebordsbakgrunner.Er du ute å reiser kan du oppleve tilsvarende på Hotel Cram i Barcelona der hele fasaden lyses opp hver kveld etter brukernes stemning. Sjekk det ut her, eventuelt stikk innom en tur selv – Anbefales!

Kommentarer

Gravatar profile image

12.05.10 22:27 minevennershjem.wordpress.com Svar

Fantastiske bilder! Jeg er virkelig lei meg for at jeg gikk glipp av denne utstillingen, så jeg håper de fremdeles har den i Barcelona i juli...

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten