Bakenfor neste Blåne – fra wik & walsøe

15.05.2009

Bakenfor neste Blåne – fra wik & walsøe

Designerne Linda Svedal Walsøe og Ragnhild Wik har fått en fantastisk mottagelse her hjemme og internasjonalt, og har vært blant de utvalgte representantene for Norsk design på messen 100 % Design i London to år på rad. De var også med på designutstillingen CASA Norway i Torino november 2008.

porselen

Nå har designstudioet på Øra i Gamle Fredrikstad  lansert enda et nytt servise; Blåne. Også denne gangen med inspirasjon fra nordisk natur, kultur og eventyrtradisjoner - om å realisere drømmen, reise ut i verden, se hva som finnes bakenfor neste blåne. Ikke ulikt designduoen selv, som har tar oss med på mange fine eventyr blant siden de lanserte sin første porselenkolleksjon i august 1 2007.

servise

wik & walsøe porselenet finner du blant annet hos Norsk Flid Husfliden. Det selges også i eksklusive butikker i Sverige, Storbritannia, Tyskland, Nederland og Japan.

Kommentarer

Gravatar profile image

22.05.09 09.52 signe Svar

så utrolig fint det svane-bildet! Er det en ekte svane!?

Gravatar profile image

19.06.09 16.30 ine Svar

jepp. Helt ekte og litt skummel faktisk!

Gravatar profile image

18.09.09 08.55 signe Svar

superfint! love it...

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten