Bakenfor neste Blåne – fra wik & walsøe

15.05.2009

Bakenfor neste Blåne – fra wik & walsøe

Designerne Linda Svedal Walsøe og Ragnhild Wik har fått en fantastisk mottagelse her hjemme og internasjonalt, og har vært blant de utvalgte representantene for Norsk design på messen 100 % Design i London to år på rad. De var også med på designutstillingen CASA Norway i Torino november 2008.

porselen

Nå har designstudioet på Øra i Gamle Fredrikstad  lansert enda et nytt servise; Blåne. Også denne gangen med inspirasjon fra nordisk natur, kultur og eventyrtradisjoner - om å realisere drømmen, reise ut i verden, se hva som finnes bakenfor neste blåne. Ikke ulikt designduoen selv, som har tar oss med på mange fine eventyr blant siden de lanserte sin første porselenkolleksjon i august 1 2007.

servise

wik & walsøe porselenet finner du blant annet hos Norsk Flid Husfliden. Det selges også i eksklusive butikker i Sverige, Storbritannia, Tyskland, Nederland og Japan.

Kommentarer

Gravatar profile image

22.05.09 09:52 signe Svar

så utrolig fint det svane-bildet! Er det en ekte svane!?

Gravatar profile image

19.06.09 16:30 ine Svar

jepp. Helt ekte og litt skummel faktisk!

Gravatar profile image

18.09.09 08:55 signe Svar

superfint! love it...

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten