Ekte votter - strikket og tovet på ordentlig vis!

24.10.2012

Tuva Tøv i Stadsbygd ble startet av Dagfrid Enga Fenstad i 1995. Det startet som en hobby, i kjølvannet av Olympiske leker på Lillehammer da "alt" skulle være ull og norsk. Så vokste hobbyen seg etter hvert inn i en del av lokalene til familiens gartnerbedrift, og i dag er de 5 ansatte i produksjonen i Trøndelags-bygda.


Det Tuva Tøv har spesialisert seg på er å lage funksjonelle produkter i tovet ull, og råstoffet er selvfølgelig norsk saueull av høy kvalitet. De lager en rekke produkter, fra gryteunderlag til tøfler, og siste produktnyhet er votter, luer og sokker. Denne kolleksjonen blir strikket av veldig tynt garn i samme ullkvalitet som de øvrige produktene. Deretter blir de tovet slik at de blir tette, gode og varme. Perfekt for vinteren som ligger foran oss.


Tuva Tøv leverer produkter til butikker i de fleste store byer i Norge, til USA, Japan, Sveits, og Frankrike for å nevne noen, og du finer et bredt utvalg av produktene deres i alle Norsk Flid Husflidens butikker over hele landet.


Kommentarer

Gravatar profile image

07.11.12 03:42 Mina Svar

så fint disign! kjempe fine våtter!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten