La høsten og regnet komme!

18.09.2013


Nyt høsten, og nyt regnet – med regntøykolleksjonene fra bergenske Blæst By Lillebøe. Her finner du alt du trenger for å gjøre deg litt ekstra fin (og praktisk) på en regnfylt dag. Regntøykolleksjonen inneholder alt fra paraplyer og støvler til sydvester og selvfølgelig regnjakker i alle varianter! Designeren Lisbeth Lillebøe har bodd hele sitt liv i Bergen (selvfølgelig) - verdens beste regnlaboratiorium. 

Og når du bor i en by hvor det virkelig regner, 213 dager i året for å være presis, kan du jo like gjerne nyte det med litt flott regntøy! En god investering for alle som liker å være bade fin og tørr I den norske høsten! Kolleksjonen har til nå hatt stor suksess både her hjemme i regnfylte nord, men også internasjonalt, og fikk Merket for God Design i 2008

Du får et stort utvalg fra kolleksjonen sendt direkte hjem til deg fra Norsk Flid Husflidens nettbutikk – se hele utvalget her!

Nyhet fra BlæstKort støvel fra Blæst

Kommentarer

Gravatar profile image

18.09.13 15:46 Hanne Nilssen Svar

fine støvler! er de normale i størrelsen, eller bør man gå opp en størrelse for å få plass til sånne sokker man bruker når det er litt kaldere? Smal eller bred lest?

Gravatar profile image

19.09.13 13:29 Norsk Flid

Vi som selger disse i butikk opplever de som normal i størrelse og lest!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten