En perfekt skinnveske – for deg.

04.09.2013


En veske er aldri bare en veske. Det finnes knapt noe som skal dekke så mange funksjoner og behov som nettopp favorittvesken. Så er det kanskje ikke så rart at vi aldri får nok vesker. Eller at vi får et så spesielt forhold til den perfekte vesken når vi endelig finner den. 

Designer Siri Brodersen måtte lage den selv: ”Den perfekte, deilige skinnvesken”. En veske som er praktisk og fin på en gang, som kan følge deg gjennom hele dagen og kanskje hele livet. Her ser du to lekre små skinnvesker fra den innholdsrike kolleksjonen.

 I nettbutikken til Norsk Flid Husfliden finner du dem og et bredt utvalg av vesker du trenger og vesker du vil bli glad i.

Siri Brodersen veske i nettbutikkSiri Brodersen veske i nettbutikk

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten