Raindrops keep falling on my head.....

26.09.2012

Raindrops keep falling on my head, but that doesn´t mean my eyes will soon be turning red… For med regntøykolleksjonen fra Blæst er regndråper ikke noe å gråte over. Blæst ByLillebøes kolleksjon har alt måtte trenge mot (eller for?) regnet – sydvester, støvler, regnfrakker og litt til…

Designeren Lisbeth Lillebøe har bodd hele sitt liv i regnhovedstaden Bergen. Og når du bor i en by hvor det virkelig regner, 213 dager i året for å være presis, kan du like gjerne prøve å gjøre det fint, og pynte deg litt for regnet. Kolleksjonen er fargerik, morsom, og som et lite solgløtt i regnet – i tillegg til at den er veldig praktisk da.

Kolleksjonen har til nå hatt stor suksess både her hjemme i regnfylte nord, men også internasjonalt, og fikk Merket for God Design i 2008.

Blæst By Lillebøe får du nå i alle Norsk Flid Husfliden butikker over hele landet! Raindrops keep falling…

 


Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten