Marius i ull - en klassiker til kidza nå i høst!

19.09.2012

En ekte mariusgenser skal være i ekte ull! Akkurat det er det vel ingen tvil om, i hvert fall ikke her i kalde nord. Nå som høstkulden nærmer seg med stormskritt er Marius-kolleksjonen til Ugly CC i ull en klassiker for alle små og litt større kidz.

Mariuskolleksjonen er babyklærne som alle blir fornøyde med, fra onkel til bestemor og alt der imellom. En hardcore onkel kan kjøpe en marius til drittungen uten å rødme. Det er liksom enten United-drakt eller Ugly-body. Og nå kan mor bli fornøyd også, når den kommer i ren ull, og bestemor kjenner jo mønsteret godt… Så da vet du i hvert fall at det er ett plagg som slår an hos alle.

Et stort utvalg i mariuskolleksjonen i ull finner du hos Norsk Flid Husfliden, sammen med mye annet fra Ugly.

Kommentarer

Gravatar profile image

21.09.12 15:44 Lina Svar

Kule - alltid en vinner til små kids overseas *

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten