Smykker fra skogen og sømløse plagg hos Norsk Flid Husfliden

11.04.2012

 

Til tross for eventyrlige omgivelser, er det nok først og fremst historien som setter sitt preg på smykkene fra Hillestad. I mer enn 1000 år har det bodd folk på Hillestad, rammen rundt den den tradisjonsrike familiebedriften som står bak de ettertraktede Hillestadsmykkene

Hillestad har jobbet med en rekke profilerte designere som Pia Myhrvold, Alida Rudjord Røiseland, og Anna Berthelsen, og kommer stadig med spennende nyheter.

Cocoon Art er virkelig noe helt unikt. Hvert eneste plagg blir til på sin egen måte mellom hendene til filtmaker Toril Vestad. Plaggene er som regel uten søm og formes nærmest som en skulptur. Med håndfargede naturmaterialer i merinoull og silke, får plaggene det lette og samtdig røffeuttrykket som kjennetegner klærne fra Cocoon Art.

Fikk du lyst til å prøve smykker eller kjoler? Ta en tur innom Norsk Flid Husfliden for å se og kjenne på de unike kvalitetene.

 

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten