Vakker, feminin og morsom - uskyldig og sexy på samme tid

28.12.2011

Cecile Melli ble startet i 2004 – av Cecilie Melli selvfølgelig. En norsk designer med øyne for detaljer og silkebånd, glitrende steiner, feminine silhuetter og morsomme små historier.

Av hennes kjoler finner du en fantastisk brudekolleksjon og cocktail kjoler som gjør deg vakker overalt – feminine og bolde på samme tid – uskyldige og sexy… Tvetydigheten er fantstisk og spennende, som et lite eventyr.

Av accesoir finner du masse! Alt fra øredobber, silkesjal, ringer, armbånd, vesker og smykker… Som en godteributikk for alle oss som elsker sånt. Og inspirasjonen finner Cecile i alt fra den norske faunaen til ekstravagante moteikon – det er nok akkurat dette som gjør utvalget så spennende, og som gjør at du alltid finner noe enten til deg selv eller en annen.

Og på bloggen til Cecile Melli kom det fantastiske nyheter for noen dager siden: I have been invitet to a pre- Golden Globe gift suite in Hollywood to promote my brand to the nominees. Grattis! Vi vil gjerne se Golden Globe stjerner i Cecilie Melli kjoler!

 

Det beste stedet for å se, prøve og kjøpe produktene til Cecilie Melli er nok på Cecilie Melli Shop i Nedre Slottsgate 15, men det finnes 18 forhandlere av hennes produkter rundt om i landet også – heldigvis for alle som ikke er i oslo. Du finner forhandleroversikt her. God fornøyelse.

 

Kommentarer

Gravatar profile image

30.12.11 09:32 Lise H Svar

Dette var bare en fantastisk lekker artikkel. Og fin å lese! takk.

Gravatar profile image

30.12.11 09:34 Inkalill Svar

Fytti katta så flinke der er til å finne! Og til å vise det til oss alle på en lekker måte - vi blir plutselig stolte av norsk design!

Gravatar profile image

30.12.11 15:31 Cirsten Svar

smashing wonderful!

Gravatar profile image

12.01.12 09:52 Gry Svar

Så utrolig fine produkter fra Cecilie Melli! Nå fikk jeg lyst å prøve kjolene og smykkene!

Gravatar profile image

12.01.12 22:08 Sindre Svar

Wow! Go cecilie melli!

Gravatar profile image

13.01.12 10:23 Krisitin Svar

...har de Cecilie Melli på Norsk Flid?

Gravatar profile image

16.02.12 11:26 Gry Svar

Norsk Flid har dessverre ikke Cecilie Melli.

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten