Anouk for (S)ensational, (M)agical and (L)ovely women

05.08.2011

Anouk for (S)ensational, (M)agical and (L)ovely women

En liten smakebit på Anouks vinterkolleksjon 2011. Luksuriøse basic-plagg i merinoull, milk fiber og viskose. Kolleksjonen er inspirert av naturen, ekte og tøff, men samtidig ren, kjølig og delikat. Og med et mål om perfekt passform for kvinnekroppen, enten du er (S)ensational, (M)agical eller (L)ovely.

Adele MacDonald, som er designeren bak merket, både designer og produserer i Norge. Det er Runni AS, en bedrift som i utgangspunktet produserer trekk til kontorstoler, som produserer klærne. Og alle materialer er selvsagt Øko-Tex sertifisert.

Det er Lars Botten som har tatt bildene, og Pauline Naerholm som har statt for stylingen.

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten