LilleBa – nattøy i bambusfiber!

09.06.2011

LilleBa – nattøy i bambusfiber!

Det høres kanskje litt pussig men eksotisk ut med nattøy av bambusfiber, men det er først og fremst praktisk og behagelig! Bambus suger nemlig fukt, ventilerer og er eventyrlig mykt. Den dyrkes uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel og bidrar dermed til en bæredyktig og CO2 nøytral produksjon. Pur hverdagsglede og godt for huden!

De to jentene bak LilleBa er ikke bare opptatt av at nattøyet og undertøyet de lager skal være fint og behagelig – det skal også være etisk og miljøvennlig. ”Vi har valgt å benytte fibre fra bambus og soya fordi de har egenskaper utover det å bare dekke oss til. Dessuten er bomullsindustrien belastet nok som den er” sier de.

Du kan kjøpe alle produktene i deres nettshop, eller stikke innom en Norsk Flid Husfliden butikker og få en historie med på kjøpet!

Kommentarer

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten