Third wave feminism by Flinga

01.09.2010

Third wave feminism by Flinga

Flinga Clothing er ikke akkurat fnugglette når de presenterer seg selv. Det skal mye til for en kolleksjon å leve opp til det visjonære ”third wave feminism” med retten til å være unik og gjøre individuelle valg….puh!

Men når du ser på klærne fra den nye kolleksjonen ”the frailties of flesh” letner det betraktelig, for her er det fullt opp med humørfylte og ganske så smarte referanser til superhelter og tegneseriehelter i kule, edgy klær med holdning. Mari Hasavari og Viktorija Valsø fra Trondheim står bak Flinga Clothing, og Flinga finner du blant annet i Shine i Trondheim og Rubber Soul i Oslo.

Kommentarer

Gravatar profile image

05.05.11 11:21 Lakesha Svar

Kudos to you! I hadn't touhght of that!

Skriv kommentar
captcha
Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten