Lille Lam i Norsk Flid Husfliden

27.05.2010

Lille Lam i Norsk Flid Husfliden

Lille Lam er noe så sjeldent som en egen designet kolleksjon for barn i 100% ren merinoull. Kolleksjonen som er basert på to linjer – fritid og penklær – er laget i samarbeid med norske designere. Kvaliteten er barnevennlig. Det vil si at den ikke klør og at den tåler maskinvask og tøff bruk.

Lille Lam har fått mye og velfortjent oppmerksomhet, og nå er kolleksjonen tilgjengelig i alle Norsk Flid Husflidens butikker over hele landet. De to småbarnsmødrene bak Lille Lam har sagt at de vil lage en unik norsk merkevare innen barneklær. De er allerede godt i gang.

Kommentarer

Gravatar profile image

28.05.10 15:50 norgespesialisten.com Svar

Veldig morsomt blogg! Fortsett å skrive så bra innlegg! :) Vennlig hilsen

Gravatar profile image

01.06.10 13:16 Per Svar

Kvaliteten på disse klærne må bare oppleves. For et grep!

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten