CECILIE MELLI - Feminint, nostalgisk, vakkert…

09.10.2009

CECILIE MELLI - Feminint, nostalgisk, vakkert…

Filosofien til designeren og merket Cecilie Melli er i hovedsak å lage klær som hyller kvinnekroppen og det feminine. Et Cecilie Melli plagg er noe man får tak i over flere sesonger, men allikevel ikke ser utdatert ut. Om man vil, kan man bruke unnskyldninger som at det er en investering, men mest av alt vil man ha det fordi det fremhever det beste i en.Kolleksjonen består av høykvalitetsprodukter i eksklusive materialer, som silke, ull, bomull, etc - med sine unike egenskaper. Kolleksjonen bærer også med seg minner fra gamle dager; fra tiden før masseproduksjon og raske løsninger. Det kommer ofte til syne i detaljene som preger de ellers enkle og rene silhouettene. Alle klærne i nettbutikken er produsert i Cecilie Melli atelier i Oslo. Plaggene blir laget på bestilling og leveringstiden er variabel etter sesong.Kolleksjonen med bijouterie er produsert i bl.a. USA og Kina. Hvert produkt er håndplukket og representerer den samme gleden over vakre og morsomme ting som kleskolleksjonen. Noen av produktene er vintage reproduksjoner, mens andre har et litt mer moderne preg.Cecilie Mellis butikk og studio i Thereses gate er definitivt verd et besøk! Vakkert, feminint og mange fristelser. Akkurat som forventet…

Kommentarer

Gravatar profile image

09.10.09 13:36 Astrid Svar

Jeg giftet meg i en kjole fra Cecilie Melli. Dere har helt rett; stilen er herlig feminin, vakker og nostalgisk.

Gravatar profile image

09.10.09 15:22 signe

du må ha vært utrolig fin...!

Gravatar profile image

09.10.09 15:24 hanne

anbefaler ALLE å stikke innom butikken i Thereses gate! Masse fine smykker og brosjer og øredobebr og sånt også!

Gravatar profile image

09.10.09 15:25 indie Svar

så vakre bilder!

Gravatar profile image

09.10.09 15:28 sandrine Svar

lovely *

Gravatar profile image

09.10.09 17:08 Sissy Svar

Fy søren så lekkert!

Gravatar profile image

09.10.09 21:21 Ann Kristin Svar

Les bloggen min :) Da e du snill :) :)

Gravatar profile image

12.10.09 13:10 anneli

...leser gjerne, men hva er adressen?

Gravatar profile image

13.10.09 09:35 ine Svar

så fine strømper!

Gravatar profile image

14.10.09 15:44 mamba Svar

butikken i Theresesgate er fantastisk!

Gravatar profile image

15.10.09 20:41 nadja Svar

Elsker Cecilie Melli. Ikke bare lager hun verdens nydeligste kjoler, men hun er også utrolig søt selv. Cecilie lagde min brudekjole, og jeg klarte ikke å la være å kjøpe denne her (http://unadostres.blogg.no/1242588330_dagens_finstas__17050.html) i fjor også. Alle som liker kjoler burde besøke Cecilies butikk.

Skriv kommentar
captcha

Siste kommentarer

Copyright MadeinNorwayNow 2011

Blogglisten